Min baggrund

Jeg er gift med Claus på 25. år, har 2 voksne børn og boet og arbejdet i Odense siden 1997.

Jeg er direkte-omsorgsfuld, hvilket ofte er det som mine klienter sætter pris på i vores samarbejde. Hos mig, vil du opleve en oplevelsesorienteret tilgang, med fokus på dig som individ, gruppe og/eller familie.

Jeg er oprindeligt uddannet socialpædagog og har arbejdet 15 år som socialpædagog i forskellige offentlige institutioner, senest tilknyttet det Børne- og ungdoms psykiatriske hus ved Odense Universitets Hospital.

Jeg er uddannet familieterapeut ved Kempler Instituttet og har også en 2- årige konsulent- og organisationsudannelse ved Kempler instituttet.
Senest har jeg uddannet mig til TRE-provider.

De sidste 15 år har jeg arbejdet som familieterapeut og har til dagligt et samarbejde med Odense Kommune, hvor jeg hjælper familier og børn, hvilket jeg har gjort siden 2008. Mit familieterapeutiske arbejde for familier og børn i Odense Kommune, foregår ved at jeg kører ud til familierne og hjælper mine klienter i eget hjem.

Foruden mit daglige familieterapeutiske arbejde, modtager jeg klienter i min private praksis, som ligger i centrum af Odense.
I min private praksis er det primært stress/individuel terapi-klienter jeg modtager og mit familieterapeutiske arbejde er hovedsageligt ude hos familierne selv.

Derudover tilbyder jeg TRE-workshops 2. gange årligt, hvor man kan blive introduceret til TRE.
Disse workshops er tiltænkt som en mulighed for, at blive klogere på hvad TRE er og kan, og hvordan det kan hjælpe i forhold til at slippe stress og spændinger og blive bedre til selvregulering.

Samarbejdspartnere gennem tiden:
Lev-selv, perasisseck.dk, Mødrehjælpen, Kræftens bekæmpelse, Odense Kommune, Mageløs graviditetsscanning og Kempler Instituttet.